Duguláselhárítás menete és ára
Társ oldalaink:

Duguláselhárítás menete és ára

Duguláselhárítás menete és ára

A duguláselhárítás menete és ára nagyban összefügg egymással, hiszen a feladat elvégzésének függvénye az ár. Az ingatlanokon belül létrejövő dugulások elhárítása minden ház és lakástulajdonos számára kiemelkedő fontossággal bír. Először mindenki a házilagos módszerekkel próbálkozik, de sokszor bebizonyosodik, hogy ahelyett, hogy megoldanánk a problémát, még rontunk is az állapotokon. A szaküzletek polcain számtalan csodaszer megtalálható, de ezek nem oldják meg véglegesen a dugulásokat. Súlyos helyzetekben mindenképpen javasolt szakember segítségét kérni.

Ma már nem szükséges falat bontani ahhoz, hogy egy makacs dugulást elhárítsunk. A bontás nélküli duguláselhárítás jóval olcsóbb megoldás, mint amikor a falak is kibontásra kerülnek, hiszen ebben a helyzetben nem kell a felújítási munkálatok kifizetni.

A szakember a helyszínre érkezve először felméri a kárt, majd elvégzi a kamerás cső- és csatornavizsgálatot. A vizsgálat végére pontosan kiderül, hogy a problémát hol kell megszüntetni és hol szükséges a beavatkozást elvégezni. A szakember meghatározza a gócpontot és egyben megnézi, hogy van-e csőtörés vagy esetleg a csatorna kiépítése nem megfelelő. A nem megfelelő lejtésű rendszereknél gyakoriak a dugulások. A kamerás vizsgálat kicsit többe kerül, de ennek segítségével talán könnyebben kideríthető, hogy mi okozhatja a dugulásokat. A kamerás vizsgálatról minden esetben videó felvétel készül, amelyből a tulajdonos is kap egy másolatot. Amennyiben nem az ingatlanon belül történt a dugulás, hanem a kertben, már a csatornarendszerben, úgy annak egyik legjellemzőbb oka a gyökérzet benövése, amely tönkre tudja tenni a teljes csatornahálózatot. Ezt minél előbb orvosolni kell, hiszen a gyökérzet növekedésével a gond is nagyobb lesz.

A duguláselhárítás ára nagyban függ attól, hogy milyen probléma okozhatja a dugulást. A csövek cseréjekor, a benövések megszüntetésekor bizony keletkeznek költségek, amelyeket mindenképpen érdemes szem előtt tartani. A munkadíj minden esetben befolyásolni fogja a végösszeget, hiszen nem mindegy, hogy a szakember hány óra alatt tudja a problémát megszüntetni. Az kiszállás a legtöbb esetben ingyenes és a jó hír, hogy a nap 24 órájában elérhetők a szakemberek. A dugulások általában a hétvégi időszakban jelentkeznek, amikor az egész család otthon van, és folyamatosan használatban vannak a lefolyók. Gyakoriak a téli időszakban előforduló problémák is, hiszen sokszor a nem megfelelő mélységben elhelyezett csövek befagynak. A telefonos kapcsolatfelvétel során törekedjünk arra, hogy a szakember minden kérdésére pontos és kielégítő választ adjunk, hogy fel tudja térképezni a probléma nagyságát akár egy előzetes árajánlathoz is.
 • Partnerünk:

  Költöztetés jó áron:

  költöztetés árak

  A költöztetés szakma egy igazán nehéz dolog és ezt szó szerint kell érteni. A kollégák minden nap reggeltől estig nehéz bútorokat emelgetnek és még hétvégén is. Ugyanis a legtöbb költözni vágyó vagy éppen költöző ember / család hétvégén ér rá főleg. Ami biztos, hogy aki nem tapasztalt költöztető annak nem lesz könnyű dolga költözésnél és még lehet károkat is fog okozni magának. A költöztetés árak-at kiszámíthatja weboldalunkon.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.

 • Partnerünk:

  Rihios hotel Görögországban

  Rihios hotel Görögországban

  Mondhatni mindenki vágyik legalább életében egyszer arra hogy elmehessen nyaralni. A Rihios hotel görögországban van a tenger közvetlen látótávolságában. Aki nem akar elmenni a tengerig az a 2 méterre lévő medencében szürcsölheti a koktélokat akár. Szolgáltatásunk arra terjed ki hogy megszervezzük Önnek vagy Önöknek az utazás minden pillanatát és segítséget nyújtunk végig akár telefonon vagy élőben. Miért is jó ez? Azért mert nem kell foglalkozni a repülőjegy foglalással, nem kell bevásárolni, nem kell időt tölteni a látványosságok megtervezésével stb.. Nincs ideje akkor a Rihios hotel Görögországban a jó megoldás.

 • Partnerünk:

  Lefolyótakarítás olcsón

  lefolyotakaritas.hu

  Minden házban van lefolyó ahová bevezették a vizet, ugyebár ahol lefolyik a víz az a lefolyó (csatorna). Képzeljük el, hogy abba a kis csőbe belekerül az ételmaradék vagy éppen a macskaalom stb. Ekkor keletkeznek a dugulások amiket sokan nem is értenek mi történt. Összeségében nagyon egyszerű egy kis csőbe ha leengedünk olyat ami túl nagy akkor az megakad és nem megy utána le semmi. Ilyen amikor a barlangász beszorul egy kis folyosóba vagy a torkunkon a falat. Mi duguláselhárítók azért vagyunk, hogy kidugítsunk és újra élhetővé tegyük a lakást. Látogasson el a weboldalunkra ( https://lefolyotakaritas.hu/ ) ahol sokkal több információt talál erről a témáról.

 • Partnerünk:

  Alexandra sofőrszolgálat

  Alexandra sofőrszolgálat

  Inna is meg nem is? Nem tudja eldönteni hogy vezessen vagy ne? A megoldás már rég éltezik ezekre a problémákra. A sofőrszolgálatok arra lettek kitalálva hogy az Ön autójában vagy bérelt kocsiban fuvarozzák ide-oda. Így odavezethet a kocsmába de haza már a sofőr viszi. Kényelmes és nagyon fognak a haverok nézni amikor a saját sofőr megérkezik. Az Alexandra sofőrszolgálat ezt nyújtja önnek és menő kocsikat és profi sofőröket (nők is vannak).