Vízvezeték szerelő Budapest | FIX áron

Duguláselhárítás? Csőtörés? Vízszerelő Fix Áron!

Rohanó, ingerdús világunkban egy problémát a lehető legrövidebb idő alatt akarunk elhárítani. Mosógép és mosogatógép bekötés, WC csésze-, illetve WC tartály csere, szifon-, csaptelep-, zuhanykabin-, vagy fürdőkád csere esetén is szeretnénk, hogy ha minél hamarabb megoldásra keülne a problémánk. Ez esetben, csak úgy, mint a duguláselhárításnál vagy a csőtörés elhárításnál is, a vízszerelő szakemberek kihívása az egyik leghatékonyabb folyamat. Ha elromlik valami a háztartásban, a vizesblokkok környékén, azonnal szerelőt kell hívni, hisz a szabályos problémaelhárítást csak szakember fogja tudni elvégezni. A házilagos megoldások csupán ideig-óráig fogják orvosolni a kialakult problémát, de a végleges és szabályos megoldást a vízszerelő jelenti.

Probléma esetén hívjanak minket!

Gyorsszolgálatunk 0-24-ben elérhető, hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk gyorsszolgálati, vízszerelési, fürdőszoba felújítási megbízásokat. Szakembereink egy-egy bajba jutott családnak hihetetlenül gyors és szakszerű segítséget nyújtanak. Még ha az éjszaka közepén, vagy hajnalban következik be csőtörés, akkor is útra kelnek a szakembereink, hiszen tudják, hogy a felbukkant problémát azonnal kezelni kell, hogy az ingatlan ne szenvedjen nagyobb kárt. A szakember gárda minden esetben váltott műszakban dolgozik, így akármikor hívnak minket a +36 30 136 70 69 telefonszámon, az egyik tapasztalt szakemberünket mindig elérik. A non-stop hívható szolgálatunk a hibák elhárítása mellett, nagy figyelmet fordít a lakosság teljes körű tájékoztatására is, azaz szaktanácsadással segítjük a bajba jutottakat. Legyen szó radiátor cseréről, csőtörésről, mosdó vagy mosogató cseréről, kád cseréről, mosó- vagy mosogatógép bekötésről, egyszerű karbantartási munkáról, a szakképzett vízszerelő munkatársak mindig rendelkezésre állnak. A gyors és precíz munkát a helyszínre érkező csapatok végzik el, akik egytől-egyig szakképzett mesteremberek. Az elvégzett feladatokra természetesen garanciát is vállalunk, így nem kell aggódni azért, hogy esetleg másnap ugyanezzel a problémával újabb kiadásokra kell számítani.

Garancia Garancia

Minden munkánkra teljes mértékű garanciát vállalunk.

Olcsó árak Olcsó árak

A megfizethető, minőségi munka mellett, kedvezményeket is biztosítunk.

Pest megyében bárhol Pest megyében bárhol

Bárhol baj van Pest megyében, szakembereink segítenek mindig, mindenhol.

0-24 gyorsszolgálat 0-24 gyorsszolgálat

Cégünk non-stop vállal SOS vízvezeték szerelést Budapesten és környékén.

Vízvezeték szerelés

Vízvezeték szerelés hez keres szakembert? Keressen bizalommal minket, a nap bármely szakaszában, 0-24 órán keresztül fordulhatnak hozzánk, hisz kihívás esetén ingyenes kiszállást, helyszínfelmérést, tervezést és árajánlatot biztosítunk. Emellett professzionális szakembereink szaktanácsadást biztosítanak, olcsón, akár telefonon keresztül is! Biztosíthatjuk, hogy akármikor keres minket, mi azonnal válaszolunk, non-stop ügyeletünknek köszönhetően! Amennyiben esetleg foglalt a vonal, mert más ügyfél is ugyan abban az időpontban hívott minket, mikor Ön fél óra múlva hívjon újra minket.

Csőtörés megszüntetése, elhárítása

Amint észrevette, hogy a mennyezetről csöpög a víz, váratlan helyeken víztócsák éketlenkednek, hívja azonnal vízvezeték szerelő szakembereinket, hisz minden perc számít! A csőtörés, illetve lefolyórendszerben keletkező dugulás igen nagy károkat tud okozni, ha nem lépünk azonnal ellene. Ez kifejezetten olyan probléma, ahol profi szakemberre van szükség, a hiba pontos feltárásához, illetve elhárításához. Ilyen sürgős esetekben szakembereink non-stop kiszállást biztosítanak, majd miután a helyszínre érkeznek, hatékonyan, gyorsan és precízen megoldják a problémát. Csőtörés esetén előfordulhat, hogy a falat kis mértékben le kell bontani, hogy hozzáférjünk a problémás részhez, de biztosítjuk, hogy ugyan olyan szakértelemmel állítjuk vissza annak eredeti állapotát, mint ahogy a problémát is megszüntettük. Amennyiben nem tudja, hogy milyen jelei vannak egy csőtörésnek, olvassa el a Csőtörés jelei cikkünket.

Nő hívja a vízszerelőt

Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Egy rosszul szerelt vízhálózat, beázott falak, elromlott kerti csapok, rossz lejtéssel kiépített csőhálózat...ez mind olyan probléma, ami csak gondot jelent, a mindennapi életünkben. Még a legtökéletesebb rendszer is felmondja a szolgálatot, egyszer mindent javítani kell. Ha ilyen jellegű problémája akadt ne habozzon, keressen minket a +36301367069-as telefonszámon. Az említett szerelési munkálatokat, olcsón és gyorsan, az év bármely részében el tudjuk végezni, profi szakemberekből álló csapatunk számunkra még a legfagyosabb téli nap sem jelenthet akadályt. Keressen minket bizalommal és megoldjuk minden problémáját.

Vészhelyzet, csőtörés!

A csőrepedés, csőtörés bármikor bekövetkezhet egy háztartásban, de aggodalomra semmi ok, a profi segítség a nap 24 órájában készen áll arra, hogy a bajban segítséget nyújtson. Szakembereink a helyszínre érkezést követően feltárják a hiba okát, majd megkezdődik a helyreállítási- illetve felújítási folyamat. Professzionális felszerelésünknek köszönhetően rövid idő alatt véget vetünk a problémáknak. A még hatékonyabb munkavégzés érdekében biztosítunk kamerás cső-, és csatornaviszgálatot, amellyel szakembereink előtt azonnal feltárul a problémát okozó gócpont.

Csőtörés javítás

Karbantartási munkálatok elvégzése

Napjainkban már egyre többen ismerik fel a karbantartási munkálatok fontosságát, amellyel a problémák és a kellemetlen meglepetések kiküszöbölhetőek. A mosógépek és mosogatógépek szakszerű beszerelését, fürdőszoba felújítását, kádak és zuhanykabinok felújítását, illetve cseréjét szakembereink minden esetben garancia adás mellett végzik, színvonalasan, minőségi anyagok felhasználásával. Munkavégzés során ügyelnek arra, hogy minden esetben tisztán hagyják maguk után a lakást. Mindezt Fix Áron!

Konyha

Komoly probléma esetén mindig hívjon szakembert, hiszen a házilagos megoldásokkal lehet, hogy még többet árt, mint használ!

© 2006 - 2023, 0-24 Varga Lakásszervíz Kft.