Hajdu villanybojler cseréje | vizvezeték szerelő.
Társ oldalaink:

Hajdu villanybojler cseréje

Hajdu villanybojler cseréje

A Hajdu villanybojlerek megbízható és jó minőségű készülékek, ám alkalmanként bizony cserére szorulnak. Kellő odafigyelés mellett, természetesen meghosszabbítható az élettartamuk, de egy idő után a Hajdu villanybojler cseréje elkerülhetetlenné válik.

Mikor érdemes a cserére gondolni?

A rendszeres karbantartás kiemelkedő fontosságú a villanybojlerek esetében, de 25-30 évig is képesek problémamentes működést produkálni. A villanybojlerek élettartamát bizonyos tényezők azonban lerövidíthetik. A vízhőmérséklet, az hogy hányan használják a bojlert, rendszeresen karbantartották-e, ez mind fontos kérdés az élettartam szempontjából. Egy körülbelül 20 éve üzemelő bojler esetében jobb a csere mellett dönteni. Amennyiben egy 5-10 éves bojlerünk van és annak karbantartására 2 évente sor kerül, úgy valószínű, hogy egy javítással még tovább képes majd üzemelni.

A Hajdu villanybojler cseréje:

Legelső lépésként az új bojlert kell megvásárolni, hiszen fontos, hogy a csere minél gyorsabban megtörténjen és a család ne maradjon melegvíz ellátás nélkül. A szakemberrel mindenképpen fontos konzultálni, hiszen képes segíteni a megfelelő készülék kiválasztásában. Amennyiben a család tagjainak száma növekedett, úgy érdemes a megfelelő kapacitású bojlert vásárolni a régi helyett.

A szakemberrel minden esetben érdemes egy pontos időpontot leegyeztetni a cserére, lehetőleg olyan időszakban, amikor a bojler nem nagyon van használatban. A szakember először áramtalanítja a készüléket és leengedi a biztonsági szelepen keresztül a bojlerben lévő vizet. Leszereli a melegvíz csövet és leköti a hálózatról is a bojlert. A víz kifolyása után kezdődik el a csere. Meg kell nézni, hogy a felfogatás jó helyen van-e és az új készülék számára is megfelelő. Ha illeszkedik, akkor nem szükséges új bojlertartót felszerelni. Az új villanybojler felhelyezése a következő lépés. Felszereli az új biztonsági szelepet és beköti a flexibilis csöveket. Megnyitja a melegvíz csapot és feltölti vízzel a bojlert. Ezután visszaköti az áramot és a biztosítékot is visszakapcsolja. A bojler csere ilyen gyorsan megoldható, ha azt szakemberre bízzuk.
 • Partnerünk:

  Az autómentés mesterei:

  autómentés éjjel és nappal

  Amióta léteznek autók és motorok azóta léteznek autómentők is mivel olyan autó vagy motor nincs ami nem romlik el. Képzeljük el ha nem létezne autómentő szolgáltatás akkor mára már mindenhol rossz autók állnának az utak szélén elrohadva. Cégünk arra esküdött el, hogy a lerobbant autósoknak segít mert mi is tudjuk milyen az ha elrobban az ember. Szolgáltatásunk a nap minden órájában éjjel és nappal is elérhető. Keresse fel weboldalunkat: automento-m3.hu

 • Partnerünk:

  Kartondoboz webáruház:

  iLogistic Kft.

  Miért is kellene nekem kartondobozt venni? A kérés nagyon jó és a válasz is nagyon egyszerű. A kartondobozoknak nagyon sok felhasználási területe van pl: elpakolás, szállítás, csomagküldés, takarás, dizájn stb.. Cégünk az iLogistic Kft. kartondobozok értékesítésével foglalkozik 1 vagy akár 1000 doboz szinten. Ezen kívül pedig logisztikai feladatokat is végez. Ha van egy webáruházunk és vannak raktáron termékeink akkor azt valahol tárolni kell és becsomagolni és eljuttatni a címzetthez. Ezt a folyamatot  az iLogisctic Kft. (kartondoboz.info) egymaga elvégzi helyettünk. Tárol, csomagol, felad! Minden egy helyen.

 • Partnerünk:

  Csontkovács a csontok mestere!

  csontkovács

  A csontkovácsolás mára már egy nagyon régi gyógymód ami a csontok masszírozásával gyógyítja a kisugárzó betegségeket.  Ne féljen a csontkovácstól! Ami nagyon sokszor elő szokott fordulni az az, hogy a sok ülő munkától a nyaki csigolyák elfáradnak, el kezd fájni a felső testünk és fáradékonyabbak leszünk. A legtöbb csont és izomrendszeri rendellenesség degeneratív (kopásos) elváltozása köztudottan a korral növekvő arányban fordul elő. Nincs ez másképp a nyak és a váll környéki fájdalmak esetében sem. Mind a nyak, mind a váll esetében a fájdalmak érthetően alakulnak ki, hisz folyamatos terhelés alatt állnak ezek a tájékok, és ezen fájdalmak meggátolhatnak napi teendőinkben. Olvasson tovább ha érdekli a téma: csontkovács mert nem bánt hanem gyógyít. 

 • Partnerünk:

  SarkadiSeo az online marketing!

  online marketing ügynökség

  Az online marketing manapság már mindennapos a nagy cégeknek és egyre inkább a kis vállalkozások is követik a példájukat. Az internet óriási és ha nem teszünk ellene akkor sosem fogják megtalálni a weboldalunkat a látogatók. Azokat fogják megtalálni aki nap mint nap az online marketinggel segíti az online megjelenését. A SarkadiSeo az online marketing ügynökség nagy ásza, igaz még nem ismert de gombamód növekszik a kisvállalkozók vállán. Arra törekszünk, hogy minden kisvállalkozónak legyen weboldala és bevétele online.

 • Partnerünk:

  Link katalógus 2017-ben:

  linkkatalógus

  Az interneten a kezdetekben a keresők nagyon kezdetlegesek voltak ezért úgynevezett linkkatalógus-ok jöttek létre ahol rendszerezve megtalálhatóak voltak a weboldalak. Pl: szolgáltatás -> duguláselhárítás. Aki duguláselhárítót keresett az ilyen katalógusokban nézelődött elég gyakran. Amióta az internetes keresők rohamosan fejlődésnek indultak azóta egyre egyszerűbb megtalálni azt amire igazán kíváncsiak vagyunk. Ennek hatására a linkkatalógusoknak rohamosan csökkent a látogatottsága és az értelme mint pl az iwiw vagy mywip-nek annó.