Wc tartály javítás | vizvezeték szerelő fix áron
Társ oldalaink:

Wc tartály javítás

Wc tartály javítás

A WC tartály javítás akkor a legfontosabb, amikor azt látjuk, hogy csöpög a víz. Ezekben az esetekben a wc tartály belsejét alaposan át kell vizsgálni, mert a szivárgó víz megzavarja a nyugalmat és természetesen a vízfogyasztás is megnő. A feleslegesen elfolyó víz nagyon magas vízszámlát fog eredményezni, sokszor olyan magasat, amire nem is gondolna a fogyasztó. A hibás WC tartály ellenőrzése fontos feladat.

Legelső lépés az, hogy leszereljük a tartály fedelét és ezután a leeresztő szelepet is. A leeresztő szelep felel azért, hogy a víz a WC csészébe jusson. A tartályban ezen kívül még a töltőszelepet fogjuk megtalálni, ez felel a vízzel való feltöltésért. A WC csészébe soha nem juthat felesleges víz, hiszen a leeresztő szelep pontosan ezért felel. A feltöltő szelepeket érdemes egy kicsit megmozgatni, átmozgatni, mert sok esetben elvízkövesedik vagy valamilyen egyéb szennyeződés kerül oda. Ezzel a kis átmozgatással átmenetileg a gond orvosolható, amíg fel nem készülünk a komolyabb javítási munkálatokra. A tartály cseréhez minden esetben el kell zárni a lakásban a vizet. Vízpumpa fogóra lesz szükség, hogy a szerelés teljesen biztonságos legyen. Amennyiben átvizsgálás során azt tapasztaljuk, hogy a feltöltő szelep nem tölt rendesen, úgy nem szabad megmozdítani és azonnal vízszerelőt kell hívni illetve mi magunk is kicserélhetjük.

Sokszor a tartály inzenzíven elkezdi a töltést, ekkor biztosak lehetünk abban, hogy a WC leeresztő szelep hibásodott meg. A tartályban levő vizet átengedi abban az esetben, ha a gumitömítés az alján elöregedik. A gumiszimering kicserélése nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé, így aki még soha sem próbálta, az inkább hívjon vízszerelőt. Megfelelő logikával, kézügyességgel azonban bárki ki tudja cserélni és a WC tartály javítás könnyedén kivitelezhető. Akiknek nem sok türelmük van, és nem rendelkeznek elegendő kézügyességgel, azok tényleg döntsenek a szakember segítsége mellett.
 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás

  duguláselhárítás

  Nem mindenkinél fordult még elő dugulás a wc-ben vagy bármelyik lefolyóban a lakásban. Akinek még sosem volt annak érdemes utánajárni, hogy hogyan is lehet elkerülni a dugulást mert sajnos súlyos pénzekbe kerül ha eljön a baj. Akinek meg már volt dugulása az tudja, hogy meg kell előzni 1-2 ezer forintért és nem kell kiadni egyszerre 20-30 ezreket, hogy használni tudjuk a wc-t újra. A duguláselhárítás folyamatáról és díjunkról olvashat a weboldalunkon.

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.

 • Partnerünk:

  Mesteri duguláselhárítás

  mesteri duguláselhárítás logo

  Ki ne ismerné azokat a berendezéseket mint hogy wc, kád, mosogató, egy háznak ezek az alapfeltételei. Amit viszont sokan nem ismernek azok a makacs dugulások amik ezekben keletkezhetnek. A duguláselhárítás nem egy mai modern szakma, már sokkal régebben is jelen voltak a szakemberek. Amióta léteznek csövek azóta azok el is dugulnak a nem megfelelő használattól. Cégünk és szakembereink azért vannak hogy ezeket a dugulásokat elhárítsák a lehető leggyorsabban. Modern gépeinknek köszönhetően ez számunkra nem nagy kihívás míg Önnek hatalmas problémát jelenthet. Szolgáltatásunk egy része ingyenes és kedvezmények és akciókat is tudunk ajánlani.

 • Partnerünk:

  Társasházkezelő Pest megyében:

  Provi-Domus társasházkezelő Kft.

  A Provi-Domus társasházkezelő Kft. óriási tapasztalattal és a háta mögött számos társasház kezeléssel büszkélkedhet. Nem csak a mindennapos vagy időszakos problémákat oldjuk meg a számvizsgálaton kívül, hanem teljes körűen képzettek vagyunk felújításokban is. Nincs megelégedve az előző közös képviselő munkájával? Gondjai vannak a szomszédokkal de a közös képviselő nem cselekszik? Akkor próbáljon ki valami újat és valami jobban mert cégünk kifejezetten erre szakosodott.

 • Partnerünk:

  Gabitiral extrém sportbemutatók

  Gabitiral.hu

  A Gabitiral nem csak egy élményt és nem csak 1 látványt nyújt hanem egy örök emléket is ad. Olyan rendezvényprogramok-at láthat és tapasztalhat amit az ember az életében nem láthat sokszor. A cirkuszban is vannak látványos ugrások és szaltók de mi mindezt kerékpárral végezzük. Sok gyerek imád kerékpározni ezért a bemutatóinkat főleg olyan családi napok vagy falunapoknak ajánljuk ahol sok a gyerek vagy sportrajongó. Látogasson el weboldalunkra: extrém sportbemutatók ahol további információkat és árakat is olvashat.