Wc tartály javítás | vizvezeték szerelő fix áron
Társ oldalaink:

Wc tartály javítás

Wc tartály javítás

A WC tartály javítás akkor a legfontosabb, amikor azt látjuk, hogy csöpög a víz. Ezekben az esetekben a wc tartály belsejét alaposan át kell vizsgálni, mert a szivárgó víz megzavarja a nyugalmat és természetesen a vízfogyasztás is megnő. A feleslegesen elfolyó víz nagyon magas vízszámlát fog eredményezni, sokszor olyan magasat, amire nem is gondolna a fogyasztó. A hibás WC tartály ellenőrzése fontos feladat.

Legelső lépés az, hogy leszereljük a tartály fedelét és ezután a leeresztő szelepet is. A leeresztő szelep felel azért, hogy a víz a WC csészébe jusson. A tartályban ezen kívül még a töltőszelepet fogjuk megtalálni, ez felel a vízzel való feltöltésért. A WC csészébe soha nem juthat felesleges víz, hiszen a leeresztő szelep pontosan ezért felel. A feltöltő szelepeket érdemes egy kicsit megmozgatni, átmozgatni, mert sok esetben elvízkövesedik vagy valamilyen egyéb szennyeződés kerül oda. Ezzel a kis átmozgatással átmenetileg a gond orvosolható, amíg fel nem készülünk a komolyabb javítási munkálatokra. A tartály cseréhez minden esetben el kell zárni a lakásban a vizet. Vízpumpa fogóra lesz szükség, hogy a szerelés teljesen biztonságos legyen. Amennyiben átvizsgálás során azt tapasztaljuk, hogy a feltöltő szelep nem tölt rendesen, úgy nem szabad megmozdítani és azonnal vízszerelőt kell hívni illetve mi magunk is kicserélhetjük.

Sokszor a tartály inzenzíven elkezdi a töltést, ekkor biztosak lehetünk abban, hogy a WC leeresztő szelep hibásodott meg. A tartályban levő vizet átengedi abban az esetben, ha a gumitömítés az alján elöregedik. A gumiszimering kicserélése nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé, így aki még soha sem próbálta, az inkább hívjon vízszerelőt. Megfelelő logikával, kézügyességgel azonban bárki ki tudja cserélni és a WC tartály javítás könnyedén kivitelezhető. Akiknek nem sok türelmük van, és nem rendelkeznek elegendő kézügyességgel, azok tényleg döntsenek a szakember segítsége mellett.
 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás tisztességes áron:

  dugulaselharitasfixaron.hu

  Cégünk több mint 10 éve van a piacon és büszkén mondhatjuk, hogy piacvezető szerepet töltünk be. Számunkra nagyon fontos a megrendelőink véleménye ezért minden elvégzett munkára amit mi végzünk arra 7 nap garanciát adunk. A dugulás nálunk nem problémás mert nálunk van a megoldás. Modern és folyamatosan karbantartott gépeink vannak amit mindig szakszerűen használunk. Látogasson el weboldalunkra: https://dugulaselharitasfixaron.hu ahol tájékozódhat aráinkról és további szolgáltatásainkról.

 • Partnerünk:

  Étterem kereső:

  étterem kereső

  Budapesten sok jó étterem van, sőt már annyi, hogy nem lehet őket nyomon követni. Weboldalunk azért jött létre, hogy pár neves éttermet bemutasson azoknak akik nem ismerik a főváros legjobb helyeit. Lehetőség van új éttermeket is beküldeni amiket ismer és itt nem találta meg, de csak és kizárólag több csillaggal rendelkező éttermek szerepelhetnek a weboldalon. Jelenleg több mint 2000 étterem van pl: Budapesten de a számuk továbbra is rendületlenül nő. Látogasson el étterem kereső weboldalunkra és válogasson kedvére.

 • Partnerünk:

  Az autószerelés a vérünkben van!

  autószervíz fix áron

  Van egy dolog a világon amit minden 2. ember foglalkoztat és szeretne. Ez egy saját autó. Már gyerekkorukban foglalkoztatja a kicsiket a mozgó járművek és ez életük végéig ki is tart. Egy autó kényelmes, gyors, szabadságot ad stb. Amire viszont nagyon sokan nem gondolnak az az, hogy egy autót fenn kell tartani és szervizelni kell ami nem olcsó mulatság. Vannak olyan autók amiknek a szervizelési költsége sokkal nagyobb mint maga az autó. Cégünk az autószervíz fix áron nem drága, nem lassú és nincs rossz helyen sem. Munkatársaink nagyon türelmesek és nagyon ügyesen és gyorsan dolgoznak erre garanciát is vállalunk.

 • Partnerünk:

  Szobafestő mázoló Pest megyében!

  szobafestés

  Nincs olyan helyzet amikor azt javasolná egy szakember, hogy ne fessük újra a szobát. Több oka is van ennek de a legfontosabb az, hogy a változatosság és a higiénia az ott lakók szempontjából felbecsülhetetlen. A fő szezon a festésnek a nyár ezt senki sem vitatja mert a falakat szellőztetni kell és ezt télen nem lenne túl kellemes kivitelezni. A szoba színei olyanok lehetnek amilyet csak akarunk, vagy amit a pénztárcánk kibír. Bízza profikra a szobafestés művészetét mert az a biztos.

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.